20090929


vänskap har inga avstånd!

eller?
det borde vara så.
idag - då otillräckligheten yttrar sig som en stor klump, tårar och allmänt virrvarr av tankar - då vet jag faktiskt inte..
men, vad kan jag göra mer? än att höra av mig, finnas, bry mig.. älska?
nej, jag har inte svar på den frågan heller.

ge mig en livsordbok med svar tack!

20090928

måndag i sandefjord.
helgen bjöd på jobb, öl, dans, nya svenska ansikten, städning, tvätt, filmmys och allmänt slapperi. trivs mer och mer i staden där alla hus är vita och ligger på kullar. med havet och segelbåtarna. lugnet och tryggheten.
förra veckan knåpade jag ihop över heltid på alla mina jobb. och så kommer det bli denna vecka också! tror jag. :) jobb finns det vart fall!
nu sitter jag och väntar på sambon min så att vi kan gå och träna lite pilates. hurtigt värre!

kärlek. M

20090925

hej hej hallååå.

o.n.l.y kommer bli skitbra! något helt nytt men något så rätt! och så bra! varit där 2 dagar denna vecka och jag älskar det!
för övrigt så har jag jobbat extra på JOKER idag (mataffär) så just nu är jag så trött och har absolut noll inspiration till detta här. ska dit imorgon osså! yes sir!

go helg!

20090922

hej världen.
dagen har bjudit på ett antal timmar på kontoret. sitter helt själv denna vecka så blir lagom sällskapssjuk. som tur var hade jag mest tjuriga kunder före klockan 12, så gick hem med ett leende på läpparna. och ännu mer ler jag nu! precis shoppat inför mitt nya jobb. imorgon it is! looking forward to it! yeah!

20090921

just det

han den där l a r s har släppt album idag.
trodde det skulle dröja länge innan det låg ute på spotify, men ack så fel man hade.
= lasse på högsta volym och jag dansar och andas igen.
min måndag.
första dagen själv på S och det enda jag kommer ihåg är det sista samtalet med en dam som skriker och slänger på luren. ringer upp igen, skriker lite till, vill prata med min chef, ber om ursäkt. skriker lite till och som sen blir nöjd och återigen ber om ursäkt. och självklart tog jag allt lite för personligt. min första dag liksom.
Hans-Olav - min räddare idag. annars tror jag att det gick bra. jo.

nehe, nu får ni ursäkta. jag har en date med Edward Cullen.

20090919



fina sambon!


tacos och filmkos hela kvällen!
he's not that into you! en sån där må bra film, jo tack.
imorgon är det lugna söndan då hela stan är stängd.
det får bli promenader och twilight-läsning i solen! nått sånt.
god natt!

20090918

20090917

idag har elin köpt hem en toastmaster med mussemotiv.
gillas mycket! då slapp vi göra toasts i stekpannan.

20090916

onsdag i Sandefjord,
och jag har fått jobb på ONLY! yey.
(elin har idag också fått jobb på el-köp! yey igen).
så blir till att kombinera min deltidstjänst på O tillsammans med extratimmar på Sec. och kanske skaffa ännu ett jobb. Vi får se hur vi kan knåpa ihop det.
men äntligen äntligen dags för butiksvärlden. gillar vi. mycket!

20090913






- fina föräldrar. soliga dagar. turistande. picknick vid havet. mysiga hemmakvällar. en dagstur till oslo. svenskt godis och svensk mat. och tack! för en såå bra helg!
RÅTTAN är utjagad och ja, pulsen är stabil. ska sova nu och möta upp elin imorgon bitti vid tåget. sen "securitas direkt, vad kan jag hjälpa till med?" det blir bra.

kärlek.

20090911



igår var första natten utan elin.
såklart hörde jag massa ljud direkt när jag skulle sova. låg vaken. lyssnade. sprang ner och kollade ut. gick upp igen. hörde ljud. sprang ner. hämtade diverse -om någon skulle överfalla mig- saker! hehe och gick upp igen. hörde ljudet. satte mig upp och fick syn på något på golvet som jag inte lagt märke till innan. tände. och det där något sprang iväg under soffan. en mus! och sen sov jag inte många timmar den natten, nej. fegis.

i helgen är mamma och pappa på besök, som sagt!
har ikväll ätit entrecote, druckit norsk öl, sett på svenska idol och ätit svenskt godis. gillas!

blir soffan i natt. musen & jag! (min mardröm är att den ska komma och krypa över mitt ansikte när jag sover..) så vi får se hur det här går! ;)
sov gott!

klem!

20090910

ring så jobbar jag!
lite så det fungerar, faktiskt.
har 3 bemanningsföretag som är på mig och försöker fylla mina veckor. och denna vecka har det fungerat ganska bra.
imorgon ska jag fixa lunch till en bank och sen kommer M&P hit! läääängtar!
elin har lämnat mig och det är så sjukt jävla tomt här. punkt. :)
god natt svea!

20090906



so, here I am.
på andra sidan. i ett helt nytt land, ny stad, nytt hem, ny sambo, nytt språk. ja allt. imorgon har vi varit här en vecka. en vecka som har bestått utav jobbsökande, twilightshysteri, provjobbande, vinfylla, soffmys, promenader och ledighet.
arbetslöshetsstressen har inte riktigt anfallit mig än. jag HAR pengar. och jag har insett att restaurangbranschen kanske inte är något för mig, trots allt. Efter 14 h prövejobb på en restaurang utan paus utan mat och med alltför lite i lön så tackade jag för mig och tänker söka vidare. vi får se vart vi hamnar. :)
imorgon väntar: jobbsök och dans! yey.

ha det!
klem M