20110327

Första lediga helgen på.. jag vet inte hur länge.. FANTASTISKT!!
och med tanke på att tentan avverkades i torsdags så har man varit ledig i huvudet OCKSÅ- (ännu mer fantastiskt) vilket endast sker mellan två kurser, alltså 3 gånger per studieår! (=yepp, jag måste bli bättre på det där).

i fredags kom E på besök. jag spenderade pengar jag egentligen inte "har" - men var tvungen att inhandla en ryggsäck i förebyggande syfte (så att inte lagboken knäcker min rygg), färgpennor och block, vin.. (och ett par skor också...) därefter blev det fina vänner, vin, SALSA, ömma fötter (i nya skor!) och en efterfest till solen gick upp igen. vår romantiske taxichaufför körde upp oss till masthuggskyrkan där vi såg solen gå upp över stan samtidigt som LW spelades på radion. det var fint!

igår tog vi en långpromenad, handlade på loppis och när E åkt hem igen åkte jag hem till A och såg på Killers med Ashton Kutcher (se inte den!). och idag har jag ätit frukost med A som minst sagt hade en STOR överraskning med sig (bebismage!!) såå fin! även om jag anade ugglor i mossen redan för några månader sen! därefter gick jag runt och kollade inredningsprylar. galet. flyttar på fredag!! (weeeeey). äntligen!

sammanfattat: bra helg! fylld av KASAM.

20110324



trycker på paus

20110319



förra årets kvällsmat den 19/3: chang och thaimat i mängder.
årets: scorpor och nyponsoppa. (heej magsjuka)

20110305

Strålande lördag.

En dag med strålande sol, smoothie till frukost, en joggingtur(!) på det. Mötte upp Elin och såg A-laget spela match. Inspiration! Unnade mig lite shopping efter detta och är nu på väg för att möta upp Elin igen, för ost och vinkväll. Me like!

Kärlek. M.